"|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!"

salam.

eheh heuheu. aku tak tau la. kalau aku BW *blogwalking. ada seja aku Ter-jumpa blog yang follow segemen. macam segmen di atas. hehe.. so aku pun apa lagi? join la seja? hehe...

so jom kekawan. kita kasik sesak blog cik myra kita :)



cik Myra ni cantik tau. vlognya pun simple. dan ringan jerk. ehhh... 
okk laa.. korang kalaunak join. kena baca dan fahami syaratnya. eh*xsusah pun nak faham syaratnya. oke


sekiann :D


Billion Dollar Baby

8 comments:

  1. singgah dan follow dari segmen yang sama...

    sudi2 la join contest di blog saya k :)

    http://erymincollection.blogspot.com/2011/10/erymins-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. myra follow sini :D
    thnx yea join segmen n_n

    ReplyDelete
  3. myhra, masehh :D
    xsangka myra sudi follow blog sascha. :D

    ReplyDelete
  4. dtg follow dr segmen sama :)

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama =) follow awk =)

    ReplyDelete
  6. follow dari segmen sama!!! done follow!!! follow balik yer!!! :)

    ReplyDelete