"SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!"



eh nak ramai follower cam haku? muka xtau malu. follower baru 7horang. haks. . ok jom reramai kita join segmen jommmmmm naikkan jumlah foolower kat blog cikpurple kita jomm! 

jangan segan wahai saudara dan saudari. sumer boleh join ok. xder maknanya had umur segala. hakhak.

saschatoki tag :

sumer my followers! 

xoxo. :D

Billion Dollar Baby

8 comments:

  1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau heheh

    ReplyDelete
  2. hey pakjoe. alolo. nice kerw? eceh ~~ besa seja pun. hehe...ok pakjoe.thx cos follwed me. eh pakjoe. sya akan singgah juga. and of cos follow pakjoe.

    ReplyDelete
  3. hye!!
    eiqa dari segmen yg sme!
    follow sini!
    jom follow2... :)

    ReplyDelete
  4. singgah sini dr segmen yg same.. selamat berkenalan. :)

    ReplyDelete
  5. alynfazlin : hey you. tenkiu sudi singgah. selamat berkenalan jugak :D love.

    wife wise : da follow ke? eh tenkiu. i'll follow you too :D

    ReplyDelete
  6. Hai.. Singgah dari segmen Jom Naikkan Jumlah Follower...
    Dah follow awak...
    Mari singgah blog saye plak... Follow lah sekali ye...
    http://ana-adni-collection.blogspot.com
    http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  7. Nak header yang cool tak?Azfa bagi diskaun pada 10 tempahan pertama taw !boleh tarik ramai folower ke blog awak ..

    http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

    ReplyDelete